Jdi na obsah Jdi na menu
 


VEPŘOVÍ HADI

2. 8. 2009
750 g libového bůčku bez kostíObrazek
2 středně velké cibule
1 dl vývaru
1 lžíce mleté papriky sladké
1 lžíce mleté papriky pálivé
3-4 lžíce kečupu
solamyl -škrobová moučka
sádlo
pepř,sůl
 
Maso nakrájet na proužky /hady/, osolit, opepřit a obalit zlehka v solamylu. Na sádle krátce opéct, přidat nadrobno nakájenou cibuli a orestovat.Maso zasypat mletou paprikou /sladkou i pálivou/, podlít vývarem.Lehce podusit,přidat kečup.Nechat dusit dokud maso nezměkne.Dochutit solí a pepřem.

 

příloha: brambory, hranolky                  Obrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář