Jdi na obsah Jdi na menu
 


RIZOTO se žampiony

21. 8. 2009
3 sáčky rýže
150 g čerstvých žampionůObrazek
1 červená kapie
1 menší cibule
½ kostky masoxu
1 lžíce sádla
5 kuliček černého koření
5 kuliček černého pepře
sůl
voda na podlití
sýr na ozdobu
 
Na sádle spěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidat omyté na plátky nakrájené žampiony a chvíli podusit.Přidat koření a v teplé vodě opláchnutou rýži.Zalít vodou a přidat polovinu masoxu.Vařit než rýže bude téměř uvařená.Přidat na kostky nakrájenou kapii a vařit do změknutí rýže.Dochutit solí a mletým pepřem.
Na talíři posypat strouhaným sýrem.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář