Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBLOŽENÁ topinka

8. 9. 2010
1hrubší krajíc chleba cca 15mm širokýObrazek zbavené kůrky
½ červené cibule /nebo žluté/
1 vejce
1 stroužek česneku
1 plátek šunky /šunkový salám/
1 plátek eidamu
maggi koření
hořčice
sůl, pepř
tatarská omáčka, kečup
olej
zelenina jako příloha /papriky, rajčata, okurky…/
 
Na oleji zpěnit na proužky nakrájenou cibuli, vytáhnout a nechat okapat na ubrousku.Usmažit topinku,potřít česnekem, solí,zakapat maggi kořením /nešetřit/, potřít hořčicí.Na to dát cibuli, plátek šunky a eidamu.Přikrýt volským okem.Dosolit,opepřit.Dochutit tatarskou omáčkou a kečupem.Na talíři obložit nakrájenou zeleninou.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář