Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽAMPIONY plněné mletým masem

30. 7. 2009
300g čerstvých žampionůObrazek
200 g mletého masa
1 žloutek
1 jarní cibulka
½ lžičky karí koření
½ lžičky zeleninové vegety
1 lžíce sádla
sůl, pepř
na trojobal: strouhanka, hladká mouka, vejce
 
Žampiony umýt, odstranit nožičky a vydlabat . Na sádle zesklovatět na velmi drobno nasekanou cibulku, přidat vydlabaninu ze žampionů a prosmažit.Vložit mleté maso, okořenit karí koření, vegetou, solí, pepřem.Promíchat, přidat žloutek a nechat maso zatáhnout.
Vychladnutou směsí plnit žampiony a obalit v trojobalu. Smažit na oleji.
příloha: bramborová kaše,brambory, zelenina, tatárka
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář