Jdi na obsah Jdi na menu
 


KUŘECÍ HADI na karí

5. 8. 2009
500 g kuřecích řízkůObrazek
marináda:
1 žloutek
3 stroužky drceného česneku
1 lžička karí koření
½ lžičky mletého kmínu
1 lžička ústřicové omáčky
2 lžíce kořeněného oleje
4 lžíce tmavé sojové omáčky
2 lžíce solamylu
½ lžičky bílého mletého pepře
 
100 g žampionů
50 g kukuřice mražené
2 rajčata
sůl
olej na smažení
 

Kuřecí řízky nakrájet na hady cca 1x5cm.Smíchat s marinádou.Nesolit. /maso by pustilo šťávu a bylo by suché/.Nechat v lednici několik hodin odležet.Na pánvi rozehřát olej, vložit maso a zprudka nechat zatáhnout. Přidat na proužky nakrájené žampiony a kukuřici.Osolit.Prosmažit jako minutku. Nakonec dát na měsíčky nakrájená rajčata, chvíli podusit a vypnout.

příloha: hranolky s tatárkou.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář