Jdi na obsah Jdi na menu
 


KUŘECÍ JÁTRA se zeleninou

6. 8. 2009
500 g odblaněných kuřecích jaterObrazek
150 g krájených čerstvých žampionů
1 červená cibule
1 bílá paprika
4 chery rajčata
2 lžíce sádla
1 lžička mleté červené papriky
1 lžička sojové omáčky
2 bobkové listy
½ lžičky škrobu smíchané ve trošce vody na zahuštění
sůl, pepř
 
Na sádle osmahnout nadrobno nasekanou cibulku, žampiony a papriku na proužky.Přidat na kostky nakrájenou, odblaněnou játru. Zatáhnou, zasypat mletou červenou papriku, podlít troškou vody a dusit pod poklicí do měkka. Ke konci dochutit sojovou omáčkou, pepřem a solí. Přidat na půlky nakrájená rajčata.Zahustit škrobem rozmíchaným ve trošce vody a nechat chvíli provařit.
příloha: rýže 

 Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář